Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Επίσκεψη του προέδρου της ΕΟΣΛΜΑ-Υ κ. Νίκου Γούλα & του Γιώργου Διαμαντή στον Κυριάκο (KERK) Λαζαρίδη στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λαρισα

Αθήνα 12/8/2016

Χθες 11/8/2016 ταξιδέψαμε στην Λάρισα, όπου μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) κ. Νίκο Γούλα επισκεφτήκαμε το κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στο οποίο νοσηλεύεται ο αγαπητός μας Κυριάκος (KERK) Λαζαρίδης. Είχαμε την ευκαιρεία να δούμε τις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου κέντρου και να έχουμε ιδίαν αντίληψη για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προχωράει η προσπάθεια αποκατάσταση. Επισκεφτήκαμε τον Κυριάκο και παράλληλα είχαμε την ευκαιρεία να συζητήσουμε με τους θεράποντες ιατρούς τόσο στο κέντρο όσο και στο νοσοκομείο ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, που ανήκει στο κέντρο και βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας και να ενημερωθούμε για την κατάσταση της υγείας του.

Για τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο
«ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ»

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Διαμαντής


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001