Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Αναζήτηση

Ημερολόγιο Αγώνων και Εκδηλώσεων

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας αφιερώνεται στον Φώτη Ζησιμόπουλο

ΦΩΤΟ: Sparta Photography Club

 Ο 41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ. τιμά τον Φώτη Ζησιμόπουλο

Ανανεωμένη επιστρέφει η φετινή διοργάνωση

Ο Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ. έχει αποτελέσει εδώ και 40 χρόνια σημείο συνάντησης της δρομικής κοινότητας της Αττικής, ενώ πολλοί είναι οι δρομείς που έχουν κάνει σε αυτόν την πρώτη τους αγωνιστική απόπειρα.

Και μπορεί ο αγώνας να είναι αφιερωμένος άτυπα σε όλους εμάς τους δρομείς και τις προσπάθειές μας, δεν παραλείπει, όμως, να τιμά πρόσωπα του αθλητισμού τα οποία ξεχωρίζουν και διακρίνονται συνεχώς.

Έτσι φέτος, ο 41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ. είναι αφιερωμένος στον Φώτη Ζησιμόπουλο, τον υπερμαραθωνοδρόμο που δεν σταματά να μας εκπλήσσει συνεχώς με τις επιδόσεις του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η τελευταία του αδιανόητη επίδοση πραγματοποιήθηκε στο Σπάρταθλον 2023, όπου τα χαράματα της Κυριακής 1ης Οκτωβρίου τερμάτισε όχι μόνο πρώτος στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη, αλλά και σε χρόνο 19:55:02 σπάζοντας το φράγμα των 20 ωρών και καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Γιάννη Κούρου που κρατούσε από το 1984.

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος θα βρίσκεται την Κυριακή 26 Κυριακή στο περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, όπου θα διεξαχθεί ο 41ος Αγώνας Δρόμος Υγείας Αθήνας 10χλμ. και θα δώσει την εκκίνηση στους συμμετέχοντες. Σκέφτεσαι καλύτερη εμψύχωση από αυτή για να κάνεις το καλύτερό σου στον αγώνα;

Θυμίζουμε ότι φέτος εκτός από τη διαδρομή των 10χλμ. θα διεξαχθεί και διαδρομή 5χλμ. για να μπορούν να συμμετέχουν δρομείς όλων των δυνατοτήτων.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο https://www.athenshealthrun.gr/ όπου μπορείς να δεις χρήσιμες πληροφορίες και την προκήρυξη του αγώνα.


03


 

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001