Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Αναζήτηση

Ημερολόγιο Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Tinos Running Experience Advance 2023 - Εκδρομή ΣΔΥ Αθήνας

TINOS RUNNING EXPERIENCE ADVANCE  2023

Η τριήμερη εκδρομή του ΣΔΥ Αθήνας  στο νησί της Τήνου

Κάθε χρόνο πηγαίνουμε εκεί, στην Τήνο, πηγαίνουμε  γιατί έχουμε ανάγκη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που μας έχει φορτώσει η καθημερινότητα. Και δεν είναι μόνο η ανάγκη μας να ξεπεράσουμε τα δύσκολα, είναι η ανάγκη να γεμίσουμε με θετική ενέργεια, με δύναμη με ελπίδα. Όλα αυτά θα τα βρούμε απλόχερα στην Τήνο το γαλάζιο  νησί της Παναγίας .

Προσκυνώντας την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, ο καθένας  ζητάει την χάρη της  για να πορευτεί στη Ζωή του, το χαμόγελο φωτίζει τα πρόσωπα που βγαίνουν από την εκκλησία γελαστά  γιατί ψιθύρισαν και παρακάλεσαν την Παναγία να τους βοηθήσει ακουμπώντας το μέτωπό τους  στην εικόνα της.

Και φτάσαμε, το νησί μας έλουσε με το  αιγαιοπελαγίτικο Φως  του, τα στενά δρομάκια μας χάρισαν  τη δροσερή τους  αύρα ενώ  ο  δυνατός αέρας μας  ανάγκασε  να ντυθούμε ζεστά για να αντέξουμε το  τρελό του ξεφάντωμα. Όλα αυτά μέσα στις τρείς ημέρες που μείναμε εκεί στην Τήνο.

Και γυρίσαμε στην Αθήνα με τις αποσκευές μας γεμάτες όμορφες εικόνες και αναμνήσεις, γιατί τελικά ένα ταξίδι είναι πάντοτε η συλλογή των αναμνήσεων  του Χθες  για να ετοιμάσουμε τις νέες μας  εξορμήσεις για  το Αύριο.

Ζήσαμε και γευτήκαμε την νησιώτικη φιλοξενία στο χωριό της Καλλονής, σε ένα  ξεχωριστό Pasta Party που είχαν ετοιμάσει η Διοργάνωση του αγώνα  και οι τοπικοί Φορείς για όλους τους Δρομείς και τους  Συνοδούς τους, ο κυκλικός χορός  μέσα στο θέατρο της Πλατείας  ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους. Απλόχερα οι μουσικοί μας χάρισαν παραδοσιακά τραγούδια παίζοντας  για ώρες  ενώ χορευτικές ομάδες του νησιού από μικρά παιδιά και μεγάλους άνδρες και γυναίκες μας πρόσφεραν ένα θέαμα, μια εικόνα γνήσιας ελληνικής παράδοσης. Η πολιτιστική μας κληρονομιά  συνεχίζει να ανθίζει   και αυτό είναι ελπιδοφόρο για τον τόπο μας.

Γυρίσαμε χαρούμενοι που λάβαμε μέρος και τερματίσαμε στον αγώνα  που είχαμε επιλέξει, στον αγώνα που ο καθένας είχε κόντρα με τον εαυτό του και τον δυνατό αέρα, ο τερματισμός για τον καθένα ήτανε μια ξεχωριστή στιγμή. Ο κόσμος χειροκροτούσε τα καφενεία γεμάτα, τα μικρά παιδιά μετά τον δικό τους αγώνα τριγύριζαν με το μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος περιμένοντας την ώρα των απονομών. Οι περισσότεροι όσο και αν φυσούσε ο αέρας στάθηκαν  για να χειροκροτήσουν αυτούς που ανέβηκαν στο  βάθρο και να απολαύσουν το θεαματικό κλείσιμο της εκδήλωσης  με τα βεγγαλικά που έπεφταν από τον ουρανό και φώτιζαν την  θάλασσα.

Εκ μέρους των Μελών του Συλλόγου μας  και των Φίλων Δρομέων και Συνοδών που ήτανε μαζί μας, σε ένα σύνολο  48 ατόμων ευχαριστούμε θερμά τους Διοργανωτές του 8ου Tinos Running Experience Advance  2023, τους Συγχαίρουμε για τις προσπάθειες που καταβάλλουν κάθε φορά για να γίνει ο αγώνας πιο μεγάλος σε συμμετοχές  περισσότερο όμως τους αποδίδουμε τα ΕΥΣΗΜΑ γιατί η Φιλοξενία τους  περισσεύει  και αυτό είναι κάτι που μας αγγίζει.

Tinos Running Experience Advance 2023 σε Ευχαριστούμε

Για τον ΣΔΥ Αθήνας

Ελένη Μπερτσάτου


03


 

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001