Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Νέα εποχή για τον ΣΔΥ Αθήνας

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΔΥ ΑΘΗΝΑΣ

Θυμόμαστε μέσα από γραμμένες εικόνες

Ιούνιος 2020, το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει, οι ημέρες που έρχονται σε τίποτα δεν θυμίζουν προηγούμενες εποχές. Οποιαδήποτε δραστηριότητα  του Συλλόγου παραμένει στην αναμονή.

Τέτοιες  ημέρες ετοιμαζόμαστε για τον ιστορικό αγώνα ‘Δρόμος Θυσίας’ στο μαρτυρικό Δίστομο. Μια αγωνιστική συμμετοχή σε έναν αγώνα που  είχε ξεκινήσει και διοργανώσει για πρώτη φορά ο ΣΔΥ Αθήνας πριν από  36 χρόνια.  

Τέτοιες ημέρες ετοιμαζόμαστε για την  τριήμερη απόδραση στο όμορφο νησί της Τήνου για να τρέξουμε, να προσκυνήσουμε στο ναό της Μεγαλόχαρης, να γνωρίσουμε τις ομορφιές του νησιού και να δροσιστούμε στα γαλάζια νερά της θάλασσας του Αιγαίου Πελάγους.

 Σήμερα όμως και σε αναμονή των  οδηγιών  από την Πολιτεία σχετικά με τους δρομικούς αγώνες Εμείς συνεχίζουμε με προσοχή τις μικρές καθημερινές μας προπονήσεις και άλλες δράσεις.

Το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας θέλησε να προσφέρει μια μικρή  αλλαγή στην καθημερινότητά μας. μια αλλαγή που θα συγκινήσει, σε πολλούς θα θυμίσει στιγμές όμορφες, στιγμές που δίνουν κουράγιο τώρα που το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Θα μας δείξει πως οι Δρομείς είμαστε πολίτες παράδειγμα μέσα στην Κοινωνία μας.

Συνεχίζουμε

Φιλικά

Ελένη Μπερτσάτου


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001