Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28
31

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Ένας διαφορετικός Μαραθώνιος

Ένας διαφορετικός Μαραθώνιος

Φίλοι Δρομείς οι μέρες που πέρασαν ήτανε για Όλους μας μια δοκιμασία, μια δοκιμασία για την οποία κανείς δεν είχε προετοιμαστεί ούτε είχε υπολογίσει την διάρκειά της. Οι ημέρες  που ακολουθούν αρχίζουν να έχουν μια διαφορετική εικόνα, μια άλλη  πραγματικότητα συμβαίνει καθημερινά μπροστά μας, ζούμε σε ένα απροσδιόριστο κλίμα χωρίς κάποιο προστατευτικό στήριγμα. Κάθε στιγμή αναθεωρούνται οι παγιωμένες καταστάσεις και θέσεις στις οποίες είχαμε συνηθίσει να ζούμε.

Διαπιστώνετε ότι Όλοι έχουμε αντοχές, αποδείξαμε ότι μας διακρίνει Δύναμη και υπομονή.

Αναρωτιέται κανείς τι γίνετε από εδώ και στο εξής; Πως θα μπορέσουμε να βρούμε τη σειρά μας; πολλά  ερωτηματικά αρχίζουν να μας κατακλύζουν. Πόσο είμαστε έτοιμοι για νέες αλλαγές στη ζωή μας; πόσες ακόμη αντοχές θα χρειαστούμε για να προχωρήσουμε;

Τι μπορούμε να κάνουμε και πώς να συμπεριφερθούμε;

Αγαπητοί Φίλοι Δρομείς είμαι σίγουρη ότι μπροστά μας βρίσκεται η αφετηρία ενός ακόμη αγώνα, ενός Μαραθώνιου. Είναι ένας  ξεχωριστός Μαραθώνιος για τον οποίο πρέπει  Όλοι να προετοιμαστούμε για να τον τερματίσουμε. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι εφόδια χρειάζεται ο Δρομέας που θα βάλει στόχο να τερματίσει ένα Μαραθώνιο.

Σε αυτό όμως τον ξεχωριστό Μαραθώνιο το μεγαλύτερο εφόδιο είναι η Δύναμη της Θέλησης, η Δύναμη της εγρήγορσης και της Επιμονής. Ο τερματισμός κάθε Μαραθωνίου που ο καθένας συμμετείχε ήταν το έπαθλο για τους κόπους της προετοιμασίας του.

Ο  τερματισμός όμως αυτού του ξεχωριστού Μαραθωνίου θα μας χαρίσει ένα μοναδικό και ξεχωριστό Έπαθλο. Το Έπαθλο της συνεχιζόμενης Δημιουργίας και Διαιώνισης της ανθρώπινης υπόστασης.  Αξίζει σε Όλους μας αυτό το Έπαθλο.

Καλό ξεκίνημα

Ελένη Μπερτσάτου

Πρόεδρος  ΣΔΥ Αθήνας


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001