Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
4
5
6
7
11
12
13
14
15
18
19
20
21
22
25
26
27
28
29
31

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

2η Αιμοδοσία του ΣΔΥ Αθήνας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  του  ΣΔΥ ΑΘΗΝΑΣ

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς, Φίλοι Αιμοδότες

Σας προσκαλούμε σήμερα που η καθημερινότητα μας δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, άγνωστο σε Όλους, ένα  πρόσωπο  όχι απλά εχθρικό αλλά, δολοφονικό και καταστροφικό σε όλα τα επίπεδα της Ζωής μας, Σας παρακαλούμε να προστρέξετε ο καθένας με τον τρόπο του στον κοινό αγώνα αντιμετώπισής του.

Πρωταρχικός  στόχος Όλων να θωρακίσουμε την Υγεία μας για να μπορέσουμε να αντέξουμε, να αντισταθούμε και για να αρχίσουμε πάλι κάποια στιγμή  να ζούμε την κάθε ημέρα μας με ασφάλεια και αισιοδοξία.

Στις σημερινές συνθήκες ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας προσκαλεί και   παρακαλεί τα Μέλη του και τους Φίλους Δρομείς  να προσφέρουν το ελάχιστο σε αυτή την προσπάθεια.

Αρχίζουμε από το Σάββατο 21 Μαρτίου την  2η Αιμοδοσία του Συλλόγου για το 2020. Η Αιμοληψία θα γίνετε στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθήνας.

Ο αριθμός  Μητρώου καταγραφής Αιμοληψίας  του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας είναι  11974.

Σας παρακαλούμε να προσφέρετε εφόσον  μπορείτε.

 Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά, ένα χέρι βοήθειας στον συνάνθρωπο που θα το χρειαστεί, μια μεγάλη υποστήριξη  στους Φορείς Υγείας της χώρας μας που αυτή τη στιγμή σηκώνουν το μεγάλο βάρος στην πρώτη γραμμή.

Έχουμε αναστείλει όπως γνωρίζετε τις δράσεις μας, μια ανθρώπινη αλυσίδα αντίστασης τα Μέλη του Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας συνεχίζουν, Είμαστε κοντά σας,  σας σκεφτόμαστε.

Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001