Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Περίπατος ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου στον Πειραιά

Δελτίο Τύπου                                                                                                    Πειραιάς 09/06/2019

Θέμα: Περίπατος ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου στον Πειραιά

 

Tην Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στις 09:00 πραγματοποιήθηκε συμβολικός περίπατος ευαισθητοποίησης με αφετηρία το Γ.Α.Ν.Π. «Μεταξά» (προαύλιος χώρος του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου) και τερματισμό το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου προγραμματίστηκαν ενημερωτικές δράσεις των πολιτών για την πρόληψη του καρκίνου.

Σε αυτή την διαφορετική δράση συμμετείχε ο ΣΔΥ Πειραιά, σήμερα στην πόλη μας. Σε συνεργασία με την «Ένωση νοσηλευτών Ελλάδος», τον «Επιστημονικό τομέα ογκολογικής νοσηλευτικής», το «Νοσοκομείο Μεταξά», τον «ΟΠΑΝ» του δήμου Πειραιά, τον «Δήμο Πειραιά», τις οργανώσεις «Στάσου κοντά μας», «Αγκαλιάζω» και «Smoke free», διοργανώσαμε περίπατο ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, με τερματισμό το Δημοτικό Θέατρο, όπου αύριο Δευτέρα 10/6 από τις 08.00 μέχρι τις 15.00 θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ Ημερίδα ογκολογικής νοσηλευτικής. Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους εμάς τους δρομείς.

Η δράση αυτή θα ενταχθεί πλέον στο ετήσιο καλεντάρι μας. 

Συγχαρητήρια σε όλους όσους ευαισθητοποιήθηκαν και συμμετείχαν.

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά

Το Δ.Σ.


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001