Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας - Ψήφισμα

Κυριακή 07 Απριλίου 2019.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Οι ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και οι αθλούμενοι της περιοχής συγκεντρωθήκαμε στο Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΥΣ για να διαμαρτυρηθούμε -κάνοντας το γύρο της πόλης- προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Ελληνική Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού τον ΣΕΓΑΣ, για την αυθαίρετη και παράλογη απαγόρευσή του, δηλαδή τη μη έκδοση άδειας τέλεσης της αθλητικής εκδήλωσης του «Αργειακού - Μυκηναϊκού Δρόμου» που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Κυριακή στις 07 Απριλίου 2019.

Μη έκδοση αδείας για μία εκδήλωση ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας και άλλων τέτοιων αθλητικών εκδηλώσεων που δεν πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ψυχαγωγία, την  προαγωγή της υγείας των συμμετεχόντων, την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς των διάφορων περιοχών και την ανάδειξη ιστορικών και πολιτισμικών στοιχείων.

Αναμένουμε την άμεση απάντηση της πολιτείας, καθώς και να αποκατασταθεί αυτή η αδικία με τη διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων δραστηριοτήτων βουνού και δρόμου και τη σύνδεση αρχαιολογικών χώρων . 

Προτείνουμε: Για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώνονται ή συνδιοργανώνονται από συλλόγους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΑΙΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ, η άδεια να εκδίδεται από την προαναφερθείσα ομοσπονδία.

  • ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
  • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ 07/04/2019


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001