Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
22
23
24
25
26
28
29
30

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

1st Lepanto Evening Run Δελτίο τύπου

Συνεχίζονται με αυξανόμενο συνεχώς ενδιαφέρον οι εγγραφές για το 1st Lepanto Evening Run που θα διεξαχθεί στην παραλία Ψανής στις 25/8/2018 και ώρα 19:15.

Ο σύλλογός μας θέλοντας να πρωτοτυπήσει, δεν θα δώσει στους συμμετέχοντες το κλασσικό Τ-shirt που δίνεται στους περισσότερους δρομικούς αγώνες, αλλά μια τσάντα ώμου Ocean Pacific με το λογότυπο του συλλόγου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους δρομείς για τις προπονήσεις τους.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν και την τσάντα, δεν έχουν παρά να δηλώσουν το αντίστοιχο πακέτο κατά την εγγραφή τους στον αγώνα στο http://lepantorun.lepantorunners.gr/

Όπως έχουμε ανακοινώσει στη προκήρυξη του αγώνα, οι φετινοί αγώνες είναι αφιερωμένοι στην αύξηση του αριθμού των γυναικών που συμμετέχουν στους αγώνες. Για το σκοπό αυτό θα δώσουμε με κλήρωση διάφορα δωράκια - προσανατολισμένα στις γυναίκες -προσφορές των καταστημάτων της πόλης.

Μείνετε συντονισμένοι στις Ανακοινώσεις στου site του αγώνα για να παρακολουθήσετε ότι καινούριο υπάρχει!

Σας περιμένουμε!

Εκ της οργανωτικής επιτροπής.


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001